FÅ 15% RABAT PÅ FØRSTE KØB VED INDMELDELSE I KUNDEKLUB!

BoHo fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN


 

BOHO-KOLLEKTIONEN


Kollektionen er Charlotte Lynggaards begyndelse på en ekstraordinær linje af nye skulpturelle og lidt dristigere smykkedesigns. Inspirationen får hun fra jugendtiden og Moder Naturs vidundere. De smukke, eventyrlige og cool statementsmykker er overdådige kreationer udformet i hånden. Det er OLE LYNGGAARD COPENHAGENS mesterguldsmede, der individuelt former hvert enkelt smykke og pryder det med unikke ædelstene og monterer dem i 18 karat guld. Resultatet er et vidunderligt smykke, der er et stort kunstværk i en lille størrelse. 

OPLEV BOHO HER

HISTORIEN BAG...


Historien tager sin begyndelse, da Charlotte Lynggaard besøgte Pietrasanta i Italien. Pietrasanta er historisk hotspot for billedhuggere på grund af den lokale Carrara-marmor og de professionelle stenhuggere. I denne helt særlige toscanske by tog hun et skulpturkursus og lavede større relieffer. Det gav hende inspiration til at bygge en ring op på en anden måde.
For over et år siden skabte Charlotte Lynggaard den første BoHo-ring. Den har hun båret næsten hver dag siden for at perfektionere formen.

 SE DE SMUKKE BOHO SMYKKER HER

 

 


 

 

 

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 15 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, Guldbrandsen (Guldbrandsens eget design), Ole Lynggaard og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.