Få 15% rabat på første køb ved indmeldelse i kundeklub!

Handelsbetingelser

Leveringsbetingelser

Normal leveringstid 1 – 3 hverdage for varer på lager. Ellers afhængig af leverandørs produktions- og leveringstider. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Guldbrandsen Juvelers grossister.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Guldbrandsen Juveler, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret.

Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

 

Betalingsbetingelser

Betalingen sker med betalingskort. Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.

 

Behandling af fortrolige oplysninger

Oplysninger der gives i forbindelse med køb behandles med fortrolighed. Information videregives derfor ikke til irrelevant side, og lagring af oplysninger sker elektronisk og kun med den hensigt at optimere sitet for den enkelte kunde.

 

Fortrydelsesret

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret

  1. Den 14 dages fortrydelsesret
  2. Sådan returnerer du varen
  3. Forsvarlig returnering
  4. Er du i tvivl

 

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postnord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Guldbrandsen Juveler ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor de ud fra en vurdering foretaget af Guldbrandsen Juveler, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Ved bestilling af specialdesign sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at fremstillingen kan begynde.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Guldbrandsen Juveler returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå Du kan returnere varen på:

  • Du kan nægte at modtage varen fra postvæsenet. I denne sammenhæng beder vi dig om at gøre postvæsenet opmærksom på, at du straks kan returnere varen til Guldbrandsen Juveler. Beløbet returneres til personen, som fremgår af købsfakturaen
  • Du kan modtage varen fra postvæsenet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Guldbrandsen Juveler. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de(n) købte vare(r) som dokumentation for, at den/de returnerede vare(r) er købt hos Guldbrandsen Juveler. Mærk pakken “Fortrydelsesret”. Beløbet returneres til personen, som fremgår af købsfakturaen
  • Du kan aflevere varen på adressen indenfor 14 dage. Adressen er: Guldbrandsen Juveler, Hovedgaden 55a, 2970 Hørsholm.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Guldbrandsen Juveler anbefaler, at varen returneres via pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i systemet, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Guldbrandsen Juveler. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Guldbrandsen Juveler.

 

3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter der returneres til Guldbrandsen Juveler skal være forsvarligt indpakket.

Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

 

4. ER DU I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Guldbrandsen Juveler, at du retter henvendelse til shop@guldbrandsenjuveler.dk eller på telefon 45 86 01 50.

 

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.

Guldbrandsen Juveler tager forbehold for prisændringer, tastefejl, og udsolgte varer.

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 15 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, særligt udvalgte varer og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.