FÅ 15% RABAT PÅ FØRSTE KØB VED INDMELDELSE I KUNDEKLUB!

Om os

Guldbrandsen Juveler

Velkommen til Guldbrandsen Juveler – en familievirksomhed, der har overlevet i syv generationer siden år 1843.

Vi er glade for at kunne møde vores kunder både online og i vores fysiske butik på Hovedgaden i Hørsholm.

Guldbrandsen Juveler ledes i dag af Maria Guldbrandsen, som har en vision om at fortsætte det tætte samarbejde med store kendte leverandører, som Ole Lynggaard Copenhagen, Georg Jensen, Dulong Fine Jewelry, Ole Mathiesen og mange flere. Derudover vil Maria arbejde koncentreret videre med Guldbrandsens kollektion fra eget værksted, som hun har designet gennem de seneste 10 år.

Maria startede i branchen meget tidligt. Hun var kun 7 år, da hun lærte at reparere perlekæder. Senere blev det til en større produktion af designede kæder, som hun til stadighed laver derhjemme. Nu arbejder Maria med det fascinerende univers af guld, sølv, platin, perler, brillanter og ædelstene forenet i godt håndværk.

Maria arbejder desuden meget med store brillanter og med custommade smykker, hvor den enkelte kunde får lavet noget helt unikt.

Således står tiptipoldebarnet nu i spidsen for den gamle familievirksomhed.

 

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 15 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, Guldbrandsen (Guldbrandsens eget design), Ole Lynggaard og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.