FÅ 15% RABAT PÅ FØRSTE KØB VED INDMELDELSE I KUNDEKLUB!

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN Funky Stars

 

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGENS FUNKLENDE STJERNER

Inden for luksussmykker har det internationalt anerkendte danske designbrand OLE LYNGGAARD COPENHAGEN skabt sig en niche gennem dets udsøgte håndværk og innovative designs. En kollektion, der skiller sig ud blandt virksomhedens mange kreationer, er den fortryllende og legende "Funky Stars", der er designet af Charlotte Lynggaard. Denne kollektion repræsenterer et sprudlende udtryk for legende elegance, der har erobret hjertet hos smykkeentusiaster over hele verden.

Kollektionen introduceredes 2023 samtidig med, at OLE LYNGGAARD COPENHAGEN fejrede sit 60-års jubilæum. Funky Stars-kollektionen repræsenterer glamour, kvalitetshåndværk og nyskabelse. Karakteristika der har markeret det danske smykkebrand gennem alle årene.

Hos Guldbrandsen Juveler er vi beæret over at kunne præsentere den eksklusive kollektion både i vores fysiske butik i Hørsholm og her på vores webshop.   

  


 

FUNKY STARS - EKSPRESSIV INDIVIDUALITET


Funky Stars-kollektionen er en fejring af individualitet og selvudtryk. Hvert smykke er håndlavet med fokus på detaljer, der viser Ole Lynggaards engagement for kvalitet og kunsthåndværk. Kollektionen præsenterer en række stjerner i forskellige former og størrelser, der er prydet med funklende brillanter.

Det, der adskiller Funky Stars-kollektionen, er dens evne til at kombinere sofistikering med et strejf af skævhed. Stjernerne er designet til at være asymmetriske med uregelmæssige konturer og legende arrangementer. Denne afvigelse fra traditionelle symmetriske smykkedesigns tilfører personlighed og unikhed i hvert enkelt stykke, hvilket gør dem virkelig enestående.

Et andet bemærkelsesværdigt aspekt af Funky Stars-kollektionen er brugen af brillantslebne diamanter. OLE LYNGGAARD COPENHAGEN vælger omhyggeligt ædelstene med  exceptionel klarhed for at fremhæve skønheden i hver enkelt stjerne. Ædelstenene er indfattet på en måde, der får dem til at gnistre og glimte, når de fanger lyset. De funklende ædelstene skaber en fortryllende visuel udstilling, der tiltrækker opmærksomhed.

SE OLE LYNGAARDS STJERNER HER 

 

SKAB DIT EGET UDTRYK

Funky Stars giver dig mulighed for at skabe udtryk, der passer til dig. Smykkerne er designet til at blive båret i en glitrende kombination, og de kan også kombineres med andre øreringe og øreringvedhæng fra OLE LYNGGAARD COPENHAGENS kollektioner. Vælg en ørering og tilføj et unikt øreringvedhæng for at tilføre det ekstra touch. Der er en uendelig række af unikke kombinationsmuligheder, der venter på dig.

Funky Stars-serien omfatter også Funky Shooting Stars-ørestikkerne, der med sine diamanthaler, skal give illusionen af stjerneskud.

Alle Funky Stars ørestikker kan købes både som par og enkeltvis, hvilket giver dig mulighed for at bære dem symmetrisk eller kombinere to forskellige ørestikker.

OLE LYNGGAARD COPENHAGENS Funky Stars-kollektion er bevis på designerens kreativitet og evne til at udfordre grænserne for traditionelt smykkedesign. Med sin legende elegance og udsøgte håndværk formår kollektionen at fange individualitetens og selvudtrykkets essens. Funky Stars-kollektionen er et ægte vidnesbyrd om virksomheden og dets medarbejderes evne til at skabe tidløse og fængslende kunstværker i småt format. 

OPLEV FUNKY STARS HER

 Guldbrandsen Juveler føler det som et stort privilegie, at vi i de sidste 39 år har været autoriseret forhandler af de elegante og tidløse smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Vi har et bredt udvalg fra alle Ole Lynggaards smykkeserier. Blandt andet finder du hos os OLE LYNGGAARD COPENHAGENS populære kollektioner: LotusLeaves, Life, ElephantShooting StarsMy Little World, Forest, BoHo, Men, Nature og Snakes

 

 

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 15 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, Guldbrandsen (Guldbrandsens eget design), Ole Lynggaard og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.