FÅ 15% RABAT PÅ FØRSTE KØB VED INDMELDELSE I KUNDEKLUB!

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er drevet af en familie med en lidenskabelig dedikation til smykkedesign. Lige siden Ole Lynggaard i 1963 grundlagde familievirksomheden, har omdrejningspunktet været en kompromisløs kærlighed til kreativitet, håndværk og design. Resultatet er i dag et af Nordens mest eksklusive smykkebrands.

Guldbrandsen Juveler har været med næsten fra begyndelsen. I mere end 40 år har de to smykkevirksomheder gennem alle årene haft et frugtbart og gensidigt inspirerende samarbejde.   

  Vi rejser tilbage til der, hvor det hele begyndte.  


 

INSPIRATIONENS OPRINDELSE

 Gennem årene har Ole og Charlotte Lynggaards tusindvis af skitser og idéer på tegnebordet materialiseret sig til evige, eksklusive smykker.

 Hvert enkelt smykke er skabt ud fra en nyfigen inspiration af naturen og bragt til live af en dybfølt passion for exceptionelt håndværk og design.

Ole Lynggaard rejste som nyudlært guldsmed rundt i Asien i begyndelsen af 1960'erne. Her blev han øjeblikkeligt betaget af elefanten. 

Det var dens karaktertræk som loyalitet, mod og styrke han beundrede samtidig med at han var dybt fascineret af det store, dyrs graciøse bevægelser. Til sammen rummer elefanten dermed hver eneste kvalitet, som Ole nogensinde kunne ønske sig at udtrykke gennem smykker.

Siden begyndte han at fortolke det majestætiske dyr i udtryksfulde designs i ædle metaller og stene.

Elefanten er i dag et ikonisk symbol for smykkehuset og fungerer som en dyrebar lykkeamulet, som har været båret af alle tre generationer i Lynggaard-familien og folk over hele verden.
 


OPLEV DEN IKONISKE ELEPHANT-KOLLEKTION

 

 

VIRKSOMHED, VÆRDIER OG VISION

Virksomhedens værksteder og hovedkvarter ligger i Hellerup nord for København. På samme gade hvor Ole Lynggaard lejede sit første værksted i 1963. De mange kollektioner bliver i dag solgt globalt hos mere end 275 forhandlere.   

I 2008 blev OLE LYNGGAARD COPENHAGEN Kgl. Hofleverandør. Det var kronen på værket for mange års passionerede og dedikerede arbejde for at skabe et af Skandinaviens mest eksklusive smykkebrands. 

Brandets succesfulde udvikling skyldes ikke mindst den farverige palette af talenter, der er repræsenteret i husets 150 højt specialiserede medarbejdere. 

Virksomhedens værdier og passion udgør omdrejningspunktet for alt, hvad ledelse og medarbejdere foretager sig. Begge dele reflekteres i tilgangen til smykkedesign og håndværk. Kerneværdier er bl.a. leg, kvalitet og unikhed. Værdier der i sidste ende for kunderne skal sikre, at et OLE LYNGGAARD COPENHAGEN-smykke er en investering for livet.   

Meget har ændret sig siden grundlæggelsen i 1963. Og dog. Ambitionen om at designe og promovere eksklusiv, dansk smykkekunst er præcis den samme - før som nu.

UDFORSK LYNGGAARDS SMYKKEKUNST HER

SUBLIMT HÅNDVÆRK

Charlotte og Ole Lynggaard designer alle smykkerne fra OLE LYNGGGAARD COPENHAGEN, og de lægger begge stor vægt på at tage sig den tid, der er nødvendig for at skabe det perfekte smykkedesign.

Når de indledende skitser foreligger, er det erfarne guldsmedehænder, der i symbiotisk samarbejde med designerne, træder til. Mesterguldsmede og designere arbejder konstant og koncentreret på at frembringe de naturlige bevægelser i legende dyresmykker og de udførlige detaljer i blomster, blade og kviste. 

Alle Lynggaards smykker bliver lavet i 18 karat guld eller sterlingsølv. De rutinerede guldsmede skaber med rolige hænder forskellige typer overflade: Satineret, børstet, hamret eller poleret.  

Farverige ædelsten i topklasse er uundværlige i Charlotte og Ole Lynggaards smykkedesigns. Derfor er de begge på evig jagt efter specielle, naturlige sten i uimodståelige nuancer. Hver eneste sten er helt sin egen, og det gør hvert eneste smykke fuldstændig unikt.

Processen fra skitse til endeligt resultat er ressource- og tidskrævende. Men den sikrer,  at Lynggaard altid leverer sublimt smykkehåndværk.

SE DE SUBLIME SMYKKER HER 

 Guldbrandsen Juveler føler det som et stort privilegie, at vi i de sidste 39 år har været autoriseret forhandler af de elegante og tidløse smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Vi har et bredt udvalg fra alle OLE LYNGGAARD COPENHAGENS smykkeserier. Blandt andet finder du hos os OLE LYNGGAARD COPENHAGEN populære kollektioner: LotusLeaves, Life, ElephantShooting StarsMy Little World, Forest, BoHo, Men, Nature og Snakes

 

 

 

 

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 15 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, Guldbrandsen (Guldbrandsens eget design), Ole Lynggaard og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.