FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE KØB VED INDMELDELSE I KUNDEKLUB!

Guldbrandsen på udstilling

 

SMYKKEDESIGNER MARIA GULDBRANDSEN

 

Maria fik smykkedesign ind med modermælken.  Som kun syvårig lærte Maria at reparere perlekæder i familiens smykkevirksomhed. En virksomhed der har været i familiens eje i syv generationer og nu ledes af Maria selv. 

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Maria skulle fortsætte i familievirksomheden efter endt uddannelse som universitetsøkonom. Men det kreative gen og interessen for og fascinationen af smykkeverdenen vægtede mere end økonomirapporter og virksomhedsregnskaber.

I dag har Maria en større designproduktion af smykker bag sig. Det er designs, hvor det klassiske og tidløse går igen. Ofte med et twist af noget ekstravagant og fashionabelt. Det ekstra lille pift, der gør, at kvinder "føler sig som en million", når de bærer Marias smykker.  

Mange andre end Guldbrandsens mange tilfredse kunder, er ved at opdage Marias fortryllende desgns. Og det er med stolthed og taknemmelighed, at Maria ved flere lejligheder er blevet udvalgt til at udstille sine smykkefortolkninger.  

 


 

JEWELLERY ∙ FILM ∙ MOMENTS

 

SMYKKER PÅ LÆRREDET

 

JEWELLERY ∙ FILM ∙ MOMENTS-udstillingen udforsker Hollywoods kærlighedsaffære med smykkebranchen, som har præget popkulturel, ikonisk underholdning gennem mere end 75 år. 

Sex, spænding, glamour og smykker er ufravigelige vigtige elementer i filmens verden. Smykker indgår på mange måder i film og streaming-serier. Det kan for eksempel være ved klassisk produktplacering. Det kan være som centrum for filmens handling, som når der skal begås et juvelkup. Og filmstjernerne er selv iført smykker for millioner af kroner, når de betræder den røde løber til fx Oscar-uddelingen.

De filminspirerde smykkedesigns vil kunne ses i forhallen i Falkoner Bio på Frederiksberg fra 1. marts til 29. marts 2024. I Viborg Fotorama fra den 1. april til 28. april 2024 samt i Nordisk Film Biografer Odense fra den 1. maj til den 30. maj 2024. Der er gratis éntre til udstillingen i alle tre biografer og biografernes åbningstider er 30 minutter før første forestilling alle ugens dage. 


 

 


 

 

 

FEJLFRIT SMYKKEDESIGN

 

På JEWELLERY ∙ FILM ∙ MOMENTS-udstillingen bidrager Maria Guldbrandsen med en iøjenfaldende retroperlehalskæde.

Halssmykket er udført i viklet doublétråd (forgyldt messingtråd), ferskvandskulturperler i varierende størrelse fra ca. 3 – 13 mm, facetterede bjergkrystalkugler og en sølvlås med en imitationsperle samt syntetiske kubiske zirkonia.

Maria har ladet sig inspirere af filmen Flawless, der udspiller sin handling i 60-ernes London.    

Filmens kvindelige hovedperson, spillet af Demi Moore, bærer filmen igennem fantastisk, flotte og luksuriøse perlehalskæder. Det er disse halssmykker Marias design genspejler i hendes fortolkning.  

Marias smykke har vundet anerkendelse og blev fundet værdigt til at vises på udstillingen. Halskæden samt mange andre beundrigsværdige smykker kan ses i flere af landets biografer til og med maj - se ovenfor for mere info!  

 


 

CARATS & COCKTAILS
 

 

 

GLAMOURØSE COCKTAILRINGE

 

Flirt og forførelse fandt sammen i cocktails og ringe, da Hotel d'Angleterres cocktailbar, Balthazar Bar, dannede rammen om udstillingen: Carats & Cocktails.

I oktober 2023 lagde Balthazar Bar et fantastisk lokale til udstillingen. Her kunne 31 cocktailringe fra nogle af Danmarks bedste guldsmede og smykkedesignere opleves. Hver ring var inspireret af og farvekoordineret med en ikonisk cocktail.

En cocktail-ring er stor og humoristisk i sit design. Oprindeligt blev de båret under illegale drukfester afholdt i den amerikanske Forbudstid (1920-1933), hvor alkohol var bandlyst. Når man endelig fik mulighed for frit at feste igennem, skulle det også kunne ses. I dag er ringene et glamourøst hit på de røde løbere ved filmpremierer og prisuddelinger.

Guldbrandsen Juvelers egen smykkedesigner, Maria Guldbrandsen,  blev udvalgt til at bidrage. Marias smukke smykkefortolkning fandt sin naturlige plads blandt de mange skønne udstillede ringe.

 

 

SPRUDLENDE SOMMER

 

"Sparkling Summer" er den sigende titel, den Aperol Spritz-inspirerede cocktailring af Maria Guldbrandsen, fik. Den luksuriøse ring er udført i 14 karat guld og sat med en 16 karat kæmpestor ildopal, der i den kopformede indfatning er prydet med brillanter på i alt 1.91 karat. Ringen blev udstillet på udstillingen Carats & Cocktails på Balthazar Bar i Hotel d'Angleterre i København. 

 GULDBRANDSEN JUVELERS SPECIALPIECES
 
 

 

 

 


 

 

 

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Det giver 10 % rabat* på dit første køb.

De sidste nye tilbud og rabatter* sendt direkte på mail. Gratis medlemskab. *Rabatten gives ikke på nedsatte varer, Guldbrandsen (Guldbrandsens eget design), Ole Lynggaard og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.