Anvend filter

Georg Jensen Ure

Guldbrandsen Juveler har et bredt udvalg af ure fra Georg Jensen, og du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp til at finde dit nye ur.

show blocks helper

Pris

Kategori

Brands

Materiale

Georg Jensen Ure

Som resten af Georg Jensens produkter er også urene fra det verdenskendte firma kendetegnet ved at være det ypperste indenfor dansk design. Designet forener det bedste fra det klassiske urdesign med et moderne nordisk minimalistisk og stilrent designsprog, der tilsammen givet urene et tidløst udtryk. Georg Jensens ure fremtræder med deres flydende linjer, enkle design og brugen af kvalitetsmaterialer elegante og eksklusive. Fx kan nævnes Vivianne Bangle dameuret, der forener klassisk urmageri med moderne smykkehåndværk i et enkelt og smukt designudtryk. Uret er en moderne klassiker og har i dag opnået ikonisk status. Også Henning Koppels betagende smukke dame- og herreure var designrevolutionerende. Brugen af prikker i stedet for traditionelle tal som markeringer på urskiven var nyskabende, da Koppel uret blev præsenteret første gang i 1978. Det sammen med det eksklusive design og kvalitet og håndværk i topklasse, gør urene fra Koppel serien til små vidunderlige mesterværker.

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Udover 15 % rabat* på dit første køb på ikke-nedsatte varer i shoppen får du:
  • De sidste nye tilbud og rabatter – sendt direkte på mail
  • Invitationer til konkurrencer med flotte præmier
  • Invitationer til præsentation af nye smykker og ure
  • Gratis medlemskab

*Rabatten gives ikke på nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.

X