Anvend filter

By Birdie

Det er en stor glæde for Guldbrandsen Juveler at kunne tilbyde By Birdies flotte kollektioner, som du finder enkelt og nemt her:

show blocks helper

Pris

Kategori

Brands

Materiale

By Birdie

Et af de mest nyskabende og opsigtsvækkende danske smykkebrands er uden tvivl By Birdie. Virksomheden blev grundlagt i 2003 i Ålborg af smykkedesigneren Birdie Wendelboe. Med sin helt egen og unikke stil tog hun et gigaspring væk fra nordisk minimalisme og introducerede en designstil, hvor ”more is more”. Birgits Wendelboes smykker er rå og rustikke kombineret og balanceret med romantik, et feminint touch og ekstravagance. Smykkerne fra brandet er alle håndlavede, og der er intet industrielt og masseproduceret over By Birdies smukke smykkekollektioner. Smykkerne er små kunstværker i sig selv med deres helt egne karakterer. Der bliver som regel ikke sparet på ædle materialer; Ædelstene, oxyderet sølv og guld bliver brugt ødselt i smykkeproduktionen. Resultatet er lækre, eksklusive, rå og enestående smykker, der skal opleves.

Få et medlemskab til Klub Guldbrandsen. Udover 15 % rabat* på dit første køb på ikke-nedsatte varer i shoppen får du:
  • De sidste nye tilbud og rabatter – sendt direkte på mail
  • Invitationer til konkurrencer med flotte præmier
  • Invitationer til præsentation af nye smykker og ure
  • Gratis medlemskab

*Rabatten gives ikke på nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre former for rabatter. Rabatten gives kun på varer på webshoppen og ikke i fysisk butik.

X